Naisen treenikirja

Kirsi Valasti – Anna Takala

Kotimainen, innostava ja monipuolinen naisten kuntoopas sopii niin vasta-alkajille kuin aktiiviliikkujille

Naisen treenikirja on liikunnan ammattilaisten käsikirja naisille, jotka haluavat pitää huolta itsestään. Kirjan ohjeet auttavat tekemään liikunnasta nautittavaa ja säännöllistä.

Kirja antaa monipuoliset ohjeet niin kestävyyden, lihaskunnon kuin liikkuvuudenkin kohentamiseen, auttaa liikuntamotivaation metsästyksessä ja sisältää runsaasti liikeohjeita kotona tehtäväksi. Selkeät kuvat opastavat tekemään liikkeet oikein ja harjoitusohjelmat takaavat, että kunto todellakin kohenee.

Treenikirjassa otetaan huomioon erikuntoiset ja -ikäiset naiset sekä naisten erilaiset elämätilanteet, kuten raskaus. Kirja auttaa löytämään aikaa liikunnalle vaativankin työ- ja perhe-elämän keskeltä ja rohkaisee naisia vaalimaan kokonaisvaltaista hyvää oloa.

Kirsi Valasti (s. 1969) on kestävyysjuoksija, valmentaja, psykoterapeutti ja tiedottaja. Hän on aiemmin kirjoittanut Naisen juoksukirjan (2009). FM Anna Takala (s. 1969) on liikuntaan ja terveyteen erikoistunut toimittaja sekä pilates-, kuntosali- ja ryhmäliikuntaohjaaja.

Linkki kustantajan sivulle