Ryhmät

Juoksuvalmennus ryhmille

Juoksemisen terveysvaikutukset ovat valtaisat. Juokseminen on yksi parhaimpia keinoja yhdistää mieli ja keho, saada kontakti itseen. Se synnyttää uusia hermoratoja, lisää mielihyvähormonien muodostumista ja kohentaa mielialaa. Juokseminen raikkaassa ilmassa on mitä parhainta unen saantia helpottavaa ja unen laatua parantavaa liikuntaa. Monipuolinen ja laadukas juoksuharjoittelu kiinteyttää ja auttaa painonhallinnassa. Juoksemaan voit lähteä milloin vain ja mistä vain, vaikka työpaikan oven edestä.

Sisällöllisiä vaihtoehtoja: juoksuvalmennusillat, pidempi aikaiset juoksuvalmennukset työhyvinvointia ja elämäntapaa, juoksutekniikka, juoksijan voimaharjoittelu ja liikkuvuus, työhyvinvoinnilliset juoksuillat, rytmitys ja palautuminen.

Räätälöidään toiveiden mukaisesti. Pyydä tarjous.

Juoksuvalmennukset vain ryhmille.


Runfulness@ –ryhmät

Runfulness@ vahvistaa kehon ja mielen yhteyttä ja raamittaa kehon ja mielen kokonaiseksi. Runfulness@ antaa keinoja tietoiseen mielen työskentelyyn juoksun aikana. Se ohjaa, miten mielen keinoja käyttämällä juoksun aikana löytää levollisuutta, voimaa, viisautta ja vastauksia itsestä.

Ryhmät alkavat kesäkuussa. Voit myös tilata omalle ryhmällesi koulutuksen.


Juoksullinen painonhallinta ryhmä.
Mahdollista toteuttaa työterveyshuollon alla työpaikoilla.


Terapiaryhmä painonhallintaan
Ryhmä on suljettu ja ryhmään otetaan haastattelun perusteella. Lisätietoa tulossa lähiaikoina. Ryhmä alkaa syksyllä. Voit jo kysellä lisää.