Valmennus

Kuva: Suvi Kakko, Lentoa juoksuun, Otava

Juoksuvalmennus

Valmennussuhde on herkkä vuorovaikutussuhde, jossa valmentajan ja valmennettavan välinen inhimillinen suhde on myös työskentelyn alueena. Tavoitteena on löytää sinun sisällä oleva juoksemisen ilo ja kehittyä omien tavoitteiden mukaisesti. Valmennukseen kuuluvat juoksutekniikan analysointi, ravinto-ohjaus, henkilökohtainen harjoitusohjelma, motivointi ja seuranta. Erityisosaamisaluettani ovat mielikuvien käyttö, motivointi, kannustus ja rinnalla kulkijuus.

Toimintaterapiassa tuetaan ihmisen päivittäistä elämää. Elämä muodostuu kolmesta toimintakokonaisuudesta: työstä, vapaa-ajasta ja levosta. Vapaa-aikaan kuuluvat muuan muassa harrastukset. Harrastus voi olla esimerkiksi juokseminen ja kuntoilu tai vaikkapa kirjoittaminen. Haluatko kehittyä harrastuksessasi, esimerkiksi juosta maraton, nauttia siitä enemmän tai tarvitsetko tukea enemmän toiveharrastuksen aloittamiseen?

Psyykkinen valmennus

Menneisyyden kokemusten tiedostamista tämän päivän urheilusuorituksiin. Niiden vaikuttamisvallan työstämistä pois ja uusien rakentavien keinojen, ajatusmallien ja tunnekokemusten saaminen. Keskeisiä sanoja: keskittyminen, vireystila, hallinta ja euforia, irtipäästäminen, heittäytyminen ja vahvistava jännitys.