Etusivu VANHA VERSIO

[one_fourth first]

Psykoterapia

[dropcap2]1[/dropcap2]Ratkaisukeskeinen ja voimavarasuuntautunut terapia on asiakaslähtöistä ja tulevaisuuteen suuntautunutta. Menneisyys on voimavara, jota hyödynnetään tavoitteiden ja muutosten saavuttamisessa. Uusia näkökulmia löydetään aktiivisessa vuorovaikutussuhteessa asiakkaan kanssa.

[/one_fourth]

[one_fourth]

Valmennus

[dropcap3]2[/dropcap3]Löydä juoksemisen ilo ja saavuta tavoitteesi ammattilaisen juoksuvalmentajan avulla. Valmennukseen kuuluvia osa-alueita ovat juoksutekniikan analysointi, tavoitteen mukaiset harjoitukset, yksilöllisesti suunniteltu harjoitusohjelma, motivointi ja seuranta.

[/one_fourth]

[one_fourth]

Ravitsemusneuvonta

[dropcap3]3[/dropcap3]Ravinto ja syömistottumukset vaikuttavat suorituskykyyn, jaksamiseen ja hyvinvointiin.  Ohjausta, tukea ja motivointia kohti hyvinvointia edistäviä valintoja.
Erityisosaamisaluetta ovat painonhallinta, syömishäiriöt ja kestävyyslajien urheilijoiden ravitsemus.
[/one_fourth]

[one_fourth]

Elämäntapamuutos

[dropcap3]4[/dropcap3]Arjen valmennusta kohti terveyttä ja hyvää oloa edistävää elämäntapaa ja elämänhallintaa.  Alkuarvioinnin jälkeen suunnitellaan muutostarpeet ja tavoitteet yhdessä asiakkaan kanssa. Jokainen voi onnistua. Pienikin itsensä ylittäminen voi olla suurta.

[/one_fourth]